Veelgestelde Vragen

Krijgt mijn kind ook bijles?
Ja en nee. De Huiswerkklas is bedoeld om het onderliggende probleem van een leerachterstand aan te pakken. Veel leerlingen leren zichzelf aan om vlak voor een toets te blokken voor de toets. Deze kennis is vaak ook snel weer vergeten wat de werklading voor een volgende toets groter maakt. Daarnaast biedt het voor veel leerlingen een rustige plek waar een goede werksfeer heerst en er actief controle is op wat ze doen en in welke volgorde. Tenslotte kunnen de leerlingen zeker met ieder vak geholpen worden en krijgen ze waar nodig uitleg, het is niet zo dat de begeleider een lesgeeft voor de gehele klas.
Waar kan ik mijn kind ziekmelden?
U kunt ons altijd een mail sturen, dan weet de begeleider dat ze uw kind niet hoeven te verwachten. We nemen dit niet mee in onze facturatie omdat het wel of niet aanwezig zijn van uw kind helemaal uw verantwoordelijkheid is. Via deze website heeft u inzicht in wat uw kind gedaan heeft tijdens de huiswerkklas en of hij/zij aanwezig was. Wij verwachten dat uzelf bij veel afwezigheid thuis het gesprek aangaat.
Hoe kan ik zien of mijn aanmelding goed is aangekomen?
Op dit moment werkt onze aanmeldingsbevestiging nog niet. Dus wanneer u zich aan kunt melden dan is de aanmelding ook daadwerkelijk verwerkt. Wij proberen het zelf bij te houden en iedereen een mail te sturen na de aanmelding, alleen kan hier soms een paar dagen tussen zitten.
Hoe werkt de betaling?
Aan het einde van iedere maand zal een afschrijving plaatsvinden. In de afschrijving nemen we schoolvakanties en eventueel school specifieke vakanties mee en daar passen we het maandbedrag op aan.
Hoe kan ik me afmelden?
Wanneer u bent ingelogd kunt u bij bestellingen op wijzigen klikken. Hier kunt u de einddatum invullen. Deze einddatum is minimaal over twee weken in verband met de begeleiding van de huiswerkklas. Mocht u zich later weer willen aanmelden? Geen probleem, dit kan op dezelfde manier als dat u zich de eerste keer heeft aangemeld.
Hoe kan ik me weer aanmelden of van dag veranderen?
Wanneer u bent ingelogd kun u naar het homescreen (door op ons logo te klikken). Hier kunt u een nieuwe bestelling aangeven, inclusief begin datum. Mocht u van dag willen wisselen dan is het handig om ons een mail te sturen zodat er geen termijnen aan zitten. Dit aangeven in de huiswerkklas bij de begeleider kan ook, een mail is wel altijd sneller!